Postel z palet vydrží víc, než jiná lůžka


Zařizujete si ložnici a přemýšlíte nad tím, jakou pořídit postel? Těch se vyrábí obrovské množství a není zrovna snadné se v tom velkém počtu lůžek zorientovat, ale ať už se obrátíte jakýmkoli směrem, zjistíte, že všechny výrobky mají jedno společné – mají omezenou nosnost a pevnost. To znamená, že se velmi snadno mohou poškodit při vyšší mechanické zátěži. Kupříkladu postel neunese nálet vašich ratolestí, které si tu chtějí hrát na honěnou a skákat po posteli s odrazem do výšky. Anebo jste-li náruživými milovníky a provozujete tu vášnivý sex, postel nemusí váš nápor vydržet. Anebo při milování vrže, což je krajně nepříjemné, namísto milostných vzdechů posloucháte monotónní vrzot, což vám leze na nervy.

Euro palety

Máme lepší nápad – pořiďte si šest palet Euro a zhotovte si postel z palet. Je to docela snadné, palety pouze přirazíte k sobě a postavíte je na sebe ve dvou řadách, přišroubujete je vhodnými ocelovými nosníky, obložíte dřevem, které opatříte nátěrem, a máte stabilní konstrukci o nosnosti dvou tun. Na takové posteli mohou vaše děti třeba skákat až ke stropu, pokud to svedou, a milování bude stát za to, protože už nikde žádné vrzání a obavy, že se pod vámi konstrukce sesype jako domeček z karet.

nátěr palety

Euro palety jsou unifikované výrobky, zhotovují se v rozměrech 1200 x 800 mm a o to to máte snazší, protože při skládání na sebe a vedle sebe budou mít shodnou velikost. Na konstrukci z palet pak pořídíte zdravotní matrace a budete mít lůžko přesně takové, jaké by v ložnici mělo být. Pamatujte také na horní vrstvu matrace, výhodné jsou zejména desky z paměťové pěny, které jsou velice měkké a příjemné a bude se vám tu spát, jako v bavlnce. Možné je také postel opatřit LED diodovým osvětlením, které vytvoří ve vaší ložnici krásný ozdobný prvek, který oceníte třeba při sexuálních hrátkách.

Contacts:
Posted by: on